Loading Настани
  • Овој настан заврши.

Надградба на локален пат во с.Виничани од Р1102 и локална улица Јане Сандански во с.Градско, Општина Градско

27 декември, 2021 @ 11:00 - 12:30

Ве покануваме на виртуелна јавна расправа / видео консултација за документ План за управување со животната средина и со социјалните аспекти (ПУЖССА) за Реконструкција на локалната улица „Надградба на локален пат во с.Виничани од Р1102 и локална улица Јане Сандански во с.Градско“, Општина Градско, во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта во Република Северна Македонија која ќе се одржи на 27.12.2021 (понеделник) со почеток во 11.00 часот на следниот линк,

You’re invited to join a Microsoft Teams meeting

Title: saska.bogdan’s Teams Meeting
Time: Monday, 27 December 2021 11:00:00 Central European Standard Time

Join on your computer or mobile app
Click here to join the meeting

со следниот дневен ред:

  1. Воведен збор на претставник од Единицата за Имплементација на Проект при Министерство за транспорт и врски за Проектот за поврзување на локални патишта (м-р Сашка Богданова Ајцева Специјалист за животна средина и социјални аспекти; – 10 минути
  2. Краток осврт на проектните активности од страна на претставник од Единицата за Имплементација на Проект при Министерство за транспорт и врски за Проектот за поврзување на локални патишта (м-р Сашка Богданова Ајцева, Специјалист за животна средина и социјални аспекти; – 10 минути
  3. Краток осврт на документ “План за управување со животната средина и со социјалните аспекти за прокетот” (м-р Славјанка Пејчиновска Андонова, Експерт за животна средина и социјални аспекти); – 20 минути
  4. Дискусија.

Детали

Датум:
27 декември, 2021
Време:
11:00 - 12:30
Проект:

Организатор

Контакт
Телефон:
+38923145531
Е -пошта:
saska.bogdanova.ajceva.piu@mtc.gov.mk
Категорија на настан:  Јавна презентација и видео консултација