Loading Настани
  • Овој настан заврши.

Реконстракција на дел од улица „26-ти Април“ во Богданци, општина Богданци

11 јануари, 2024 @ 08:00 - 25 јануари, 2024 @ 17:00

ИЗВЕСТУВАЊЕ

за достапност на документ

Контролна листа на План за управување со животна средина и

социјални аспекти (ПУЖССА) за

„Реконстракција на дел од улица „26-ти Април“ „

во Богданци, 

општина Богданци

во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта во РСМ

Во рамки на “Проектот за поврзување на локални патишта во РСМ” кој се реализира од страна на Единицата за имплементација на проект при Министерството за транспорт и врски со финансиска поддршка од Светска Банка, а со цел подобрување на локалната патна инфраструктура, Општина Богданци аплицираше со под-проект за „Реконстракција на дел од улица „26-ти Април“  во Богданци,  општина Богданци.

Согласно Рамката за животна средина и социјални аспекти изготвена врз основа на барањата на Светска Банка за Проектот, беше подготвен документ “Контролна листа на План за управување со животна средина и социјални аспекти” во кој се анализирани влијанијата врз животната средина и социјалните аспекти кои ќе произлезат од планираните активности на Проектот.

Документот “Контролна листа на План за управување со животна средина и социјални аспекти” е ставен на јавен увид на 11.01.2024 година официјалните веб страници на:

Вашите коментари може да ги доставите во рок од 14 дена од поставување на документот на веб страна.

Единица за Имплементација на Проектот 

Министерството за транспорт и врски

 

Детали

Почеток:
11 јануари, 2024 @ 08:00
Крај:
25 јануари, 2024 @ 17:00
Проект:
Категорија на настан: