Loading Events
  • This event has passed.

(MK) КОНТРОЛНА ЛИСТА НА ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ (ПУЖССА) Градежни работи за надградба на административни објекти на шпедициите; Реконструкција на административната зграда на царината и полицијата и отстранување на постоечки објект (Слободна царинска продавница) на Граничниот премин Ќафасан (Фаза I)

20 December, 2023 - 9 January, 2024

Sorry, this entry is only available in MK.

Details

Start:
20 December, 2023
End:
9 January, 2024
Event Category:
Event Category:  
Documents related to the event