Loading Настани
  • Овој настан заврши.

ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ (ПУЖССА) Поставување на ИТС на Автопат A1 (Коридор X) (ГП Табановце – ГП Богородица)

12 април, 2023 @ 08:00 - 17:00

ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ (ПУЖССА)
Поставување на ИТС на Автопат A1 (Коридор X) (ГП Табановце – ГП Богородица)

Детали

Датум:
12 април, 2023
Време:
08:00 - 17:00
Проект:
Категорија на настан:  
Документи поврзани со настанот