Loading Настани
  • Овој настан заврши.

Надградба на пат кој ги поврзува н.м. Ново Владевци и н.м. Старо Владевци, во Општина Василево

3 декември, 2021 @ 08:00 - 17:00

Надградба на пат кој ги поврзува н.м. Ново Владевци и н.м. Старо Владевци, во Општина Василево

Детали

Датум:
3 декември, 2021
Време:
08:00 - 17:00
Проект:
Категорија на настан:  
Документи поврзани со настанот