Loading Настани
  • Овој настан заврши.

ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ (ПУЖССА) Реконструкција на локалната улица „Коча Миленку“ и дел од локалната улица „Манчу Матак“, во град Крушево, Општина Крушево

16 ноември, 2023 @ 08:00 - 7 декември, 2023 @ 17:00

Јавната расправа за Планот за управување со животна средина и социјални аспекти за Реконструкција на локалната улица „Коча Миленку“ и дел од локалната улица „Манчу Матак“, во град Крушево, oпштина Крушево, ќе се одржи на 24.11.2023 година во просториите на ООУ Никола Карев – Крушево со почеток во 11 ч.
Заинтересираната јавност може да учествува на отворената јавна расправа и да го погледне Планот за коментари во рок од 14 дена од објавата и да достави коментари во формуларот објавен или на емаил: joze.jovanovski.piu@gmtc.gov.mk (16.11.2023 година).

Финалниот План за управување со животна средина и социјални аспекти за Реконструкција на локалната улица „Коча Миленку“ и дел од локалната улица „Манчу Матак“, во град Крушево, oпштина Крушево, по одржаната јавна расправа на 24.11.2023 година е прикачен со Прилог 4  – Записник од јавната расправа на 12.12.2023 година.

Детали

Почеток:
16 ноември, 2023 @ 08:00
Крај:
7 декември, 2023 @ 17:00
Проект:
Категорија на настан: