Loading Настани
  • Овој настан заврши.

Реконструкција на дел од локален пат за н.м. „Габревци“, Општина Конче

3 декември, 2021 @ 08:00 - 17:00

Реконструкција на дел од локален пат за н.м. „Габревци“, Општина Конче

Детали

Датум:
3 декември, 2021
Време:
08:00 - 17:00
Проект:
Категорија на настан:  Известување за достапност на Контролна Листа на ПУЖССА
Документи поврзани со настанот