Loading Настани
  • Овој настан заврши.

Реконструкција на дел од ул. “4” и ул “14” во општина Кривогаштани

3 декември, 2021 @ 08:00 - 17:00

Реконструкција на дел од ул. “4” и ул “14” во општина Кривогаштани

Детали

Датум:
3 декември, 2021
Време:
08:00 - 17:00
Проект:
Категорија на настан:  
Документи поврзани со настанот