Loading Настани
  • Овој настан заврши.

Реконструкција на локален пат од с. Долно Свиларе до с. Горно Свиларе, Општина Сарај

25 мај, 2023 @ 08:00 - 17:00

ДНЕВЕН РЕД

за одржување на јавна презентација / консултација за документот

План за управување со животната средина и со социјалните аспекти (ПУЖССА) за

Реконструкција на локален пат од с. Долно Свиларе до

с. Горно Свиларе“, Општина Сарај  

во рамки на

Проектот за поврзување на локални патишта во РСМ

Ве покануваме на јавна презентација и  консултација за документ План за управување со животната средина и со социјалните аспекти (ПУЖССА) за Реконструкција на локален пат од с. Долно Свиларе до с. Горно Свиларе“, Општина Сарај, во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта во Република Северна Македонија која ќе се одржи на 01.06.2023 година (четврток) со почеток во 13.00 часот во салата во општина Сарај

со следниот дневен ред:

  1. Воведно излагање на претставник од Единицата за Имплементација на Проект за Проектот за поврзување на локални патишта при Министерство за транспорт и врски (м-р Сашка Богданова Ајцева, Специјалист за животна средина и социјални аспекти); – 10 минути
  2. Краток осврт на документ “План за управување со животната средина и со социјалните аспекти за прокетот” (м-р Славјанка Пејчиновска Андонова, Експерт за животна средина и социјални аспекти); – 20 минути
  3. Дискусија.

Единица за имплементација на проект

Министерство за транспорт и врски

Детали

Датум:
25 мај, 2023
Време:
08:00 - 17:00
Проект:
Категорија на настан: