Loading Настани
  • Овој настан заврши.

Надградба на локална улица „1“со краци во с.Горно Јаболчиште, Општина Чашка

12 ноември, 2021 @ 11:00 - 12:30

Ве покануваме на виртуелна јавна расправа / видео консултација за документ План за управување со животната средина и со социјалните аспекти (ПУЖССА) за Реконструкција на локалната улица “Надградба на локална улица „1“ со краци во с.Горно Јаболчиште, Општина Чашка, во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта во Република Северна Македонија која ќе се одржи на 12.11.2021 (петок) со почеток во 11.00 часот на следниот линк,

You’re invited to join a Microsoft Teams meeting

Title: saska.bogdan’s Teams Meeting
Time: Friday, 12 November 2021 11:00:00 Central European Standard Time

Join on your computer or mobile app
Click here to join the meeting

со следниот дневен ред:

  1. Воведно излагање на претставник од Министерство за транспорт и врски за Проектот за поврзување на локални патишта; – 10 минути
  2. Краток осврт на проектните активности од страна на претставник од Министерство за транспорт и врски; – 15 минути
  3. Краток осврт на документ “План за управување со животната средина и со социјалните аспекти за прокетот” (м-р Славјанка Пејчиновска Андонова, Експерт за животна средина и социјални аспекти); – 20 минути
  4. Дискусија.

Детали

Датум:
12 ноември, 2021
Време:
11:00 - 12:30
Проект:
Линк до настанот >>

Организатор

Контакт
Телефон:
+38923145531
Е -пошта:
saska.bogdanova.ajceva.piu@mtc.gov.mk

Место на одржување

Онлајн
Категорија на настан:  Јавна презентација и видео консултација