Calendar of Настани

П пон

В вто

С сре

Ч чет

П пет

С саб

Н нед

1 event,

Изведба на улица „23-ти Октомври“ – Општина Струмица

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

1 event,

Реконструкција на локална улица „12“ во Општина Арачиново

1 event,

2 events,

Контролна листа на План за управување со животна средина и социјални аспекти (ПУЖССА) за проектот „Реконструкција и адаптација на локална улица „Рудничка“ во Општина Кичево“ во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта

2 events,

Контролна листа на План за управување со животна средина и социјални аспекти (ПУЖССА) за проектот „Реконструкција и адаптација на локална улица „Рудничка“ во Општина Кичево“ во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта